DE SALON

In de salon van &Beauty kun je terecht voor diverse huidverbeterende behandelingen. Ik werk met de prachtige productlijnen van ZO Skin Health van Dr. Obagi en Klapp Cosmetics, waarmee de huid wordt herstelt, lijntjes vervagen en het resultaat is een frisse look! Daarnaast werk ik met diverse apparaten om deze effecten te versterken èn te zorgen voor een langduriger resultaat.

Per behandeling wordt gebruikt gemaakt van huidverbetering kits. Deze stel ik samen op basis van wat jouw huid nodig heeft en welke problemen je aan wilt pakken. Na één behandeling zie je al resultaat, echter in kuurverband is het resultaat verbluffend. In kuurverband kom je iedere twee of drie weken terug. Het behaalde resultaat is blijvend en kan onderhouden worden met  salonbehandelingen en producten voor thuisgebruik.‚Äč 

 

Een overzicht van de verschillende behandelingen/apparaten waar ik gebruik van maak: 

content image

Hiernaast maak ik in de salon ook gebruik van de Fruitzuurpeeling (reinigend en verjongend effect) en het Casmara mask (inclusief complete behandeling). Ook voor een lekkere massage of even je wenkbrauwen en wimpers verven maak ik graag tijd! 

Hiernaast zie je een succesvol resultaat van een behandeling.