BB Glow

BB GLOW is dé schoonheidsbehandeling voor een egale huid en huidverbetering. 

BB Glow serum is er in verschillende tinten en geeft een mooie egale teint aan de huid (niet het opgeplakte effect van een foundation). De verschillende BB Glow booster serums kunnen worden ingezet bij verschillende huidproblemathieken. Beide serums kunnen in 1 behandeling worden toegepast en worden ingesluisd met behulp van de elektrsiche dermapen van Nazandermacare.

Het serum zorgt voor een natuurlijke, egale look die de huid zelfs een tint lichter of donkerder kan maken. Na een BB Glow behandeling heeft uw huid een natuurlijke ‘glow’ en heeft  geen foundation meer nodig. Pigmentvlekken en roodheden vervagen of verdwijnen in zijn geheel. Is dit nu niet fantastisch!!

BB Glow is de meest innovatieve ontwikkeling en meest veelbelovende van de afgelopen tijd in Beautyland. Het valt niet onder semi- permanente make-up. De inhoud van de ampoules wordt door middel van de elektrische dermapen net onder de huid aangebracht.

BB Glow ampoulen bevatten werkstoffen zoals hyaluronzuur, antioxidanten en werken huidverbeterend, versterkend, hydraterend, ontstekingsremmend, egaliserend en tevens vervagen pigmentvlekken en worden en grove poriën minder zichtbaar. Donkere kringen onder de ogen verminderen. De huid krijgt een enorme BOOST!

Heb je vragen over de BB Glow behandeling of zou je graag een afspraak willen maken? Neem dan contact met me op.